A Kinder Joy of moving – A mozgás öröme program évek óta elkötelezett az iránt, hogy rendszeres testmozgásra ösztönözze a fiatalokat. A program hitvallása, hogy a sport kiemelkedő szerepet játszik a gyermekek fejlődésében, mert segít nekik megismerni önmagukat, leküzdeni az akadályokat, és hozzájárul ahhoz, hogy sikeres és erős felnőtté váljanak. A Kinder Joy of moving – A mozgás öröme kezdeményezés célja, hogy a mindennapi sportot az aktív életmód részeként vonzóvá tegye a gyermekek számára.

A 2019/2020-as tanévben ismét meghirdetjük a Kinder Joy of moving – A mozgás öröme programot, amelyben továbbra is a gyermekek testmozgása áll a középpontban. Célunk, hogy a gyerekek közösen, csapatjátékosokként küzdjék le az akadályokat, melynek pozitív tapasztalatait mind a magánéletben, mind pedig leendő munkahelyükön hasznosítani tudják majd.

A Kinder Joy of moving – A mozgás öröme programba pályázó, de a sorsolás alapján a programba be nem került iskolákat is szeretnénk megmozgatni. Azon iskolák, akik nem jutottak be a versenyprogramba, a sorsolást követően részt vehetnek a Kinder Joy of moving – A mozgás öröme Extra programban, ahol 1 fordulóban további értékes sportszerekért játszhatnak.

A pályázatról minden információt megtalálnak a Játékleírás 2019/2020 menüpontban, a pályázati űrlap pedig itt érhető el.

A jelentkezéseket 2020. március 12-ig várjuk a palyazat@kinderjoyofmoving.hu e-mail címre.

Reméljük, hamarosan találkozunk!