Örömmel vettük, hogy idén is több száz intézmény jelentkezett a Kinder Joy of moving – A mozgás öröme programba, hozzájárulva, hogy a lehető legtöbb általános iskolai tanuló szeresse meg a rendszeres mozgást és élje át az aktív tevékenységgel járó örömöket és kihívásokat, valamint hogy az iskolájuk értékes sportszereket nyerhessen.

Miután Magyarországon az intézmények tanulóinak és dolgozóinak egészségére való tekintettel 2020. március 16-tól tantermen kívüli digitális munkarend került bevezetésre, a Kinder Joy of moving – A mozgás öröme, valamint az EXTRA programot határozatlan ideig szüneteltetjük. Az iskolák működését érintő rendeletek nyomon követésével, hamarosan értesítjük a csapatokat a program alakulásáról, valamint az új időpontokról, amint újra lehetőség nyílik a közösségi sportolásra. Bízunk benne, hogy erre mielőbb sor kerülhet!

Mint tudják, a Kinder Joy of moving – A mozgás öröme program évek óta elkötelezett az iránt, hogy rendszeres testmozgásra ösztönözze a fiatalokat. A program hitvallása, hogy a mozgás és a sport kiemelkedő szerepet játszik a gyermekek fejlődésében, mert segít nekik megismerni önmagukat, leküzdeni az akadályokat, és hozzájárul ahhoz, hogy sikeres és erős felnőtté váljanak. A kezdeményezés célja, hogy a mindennapi testmozgást az aktív életmód részeként vonzóvá tegye a gyermekek számára, éppen ezért szeretnénk segítséget nyújtani a tanárok és szülők számára, vagyis az otthonukban is könnyen elvégezhető, játékos mozgáshoz szeretnénk tippeket adni. Erről hamarosan bővebb információval jelentkezünk.

Kérdés esetén keressenek bennünket bizalommal az info@kinderjoyofmoving.hu e-mail címen.